Over PC Zuid

Wij zijn een flexibele pc-speciaalzaak met jarenlange ervaring op het gebied van computer hardware, en alles dat daar bij komt kijken. Of het nu om een normale thuis pc, een laptop, game pc of zelfs een workstation gaat, bij ons bent u zeker aan het goede adres. Sinds 2010 zijn wij thuis in de wereld van computers en hardware. Enkele opleidingen en jarenlange ervaring later, hebben wij PC Zuid opgestart om meer mensen te kunnen voorzien van een op maat gemaakte pc, tegen de scherpste prijzen.

Waarvoor u bij ons terecht kunt:

- Advies

- Nieuwe en gebruikte thuis-, werk-, game pc's en laptops

- Geheel op maat/wens gemaakte systemen

- Reparaties en upgrades

- Hardware

- Service

- Hulp aan huis (in Parkstad Limburg)

PC Zuid

KvK-nummer: 77613465

BTW-identificatienummer: NL003217261B97

Onze systemen

De systemen in onze webshop zijn geassembleerd met nieuwe onderdelen, en onze systemen worden geleverd met factuur en 1 jaar garantie. Onderdelen leveranciers hebben een langere garantieperiode tot vaak wel 10 jaar. U kunt natuurlijk altijd aanspraak maken hierop icm de aankoopfactuur van het systeem.

Wij kunnen u waar nodig voorzien van het juiste advies, met aansluitend het professioneel assembleren, testen en installeren van uw nieuwe systeem, en dit geheel naar wens! Dit is waar wij verschillen van grote dozenschuivers die enkel een kant en klaar pc kunnen aanbieden. Wij bieden u de kans om een pc geheel naar eigen smaak samen te stellen. Ongeacht waarvoor het systeem gebruikt zal worden. Weet u niet precies wat voor een pc u precies nodig heeft? Geen punt, vertel ons welke taken u met de pc van plan bent uit te voeren, en wij geven u ook hier een passend advies en/of een offerte.

Ook bij problemen met uw computers hardware en/of software zijn wij het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de meeste "dingen" wel al eens tegengekomen, en weten wij hiervoor uiteraard de passende oplossing.

Onze service naar u als klant toe, staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Hierbij zijn wij natuurlijk in het voordeel t.o.v. de grote bedrijven. Onze service is persoonlijk, snel en accuraat. Wij weten waar wij over praten!

Heeft u alsnog vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

Email: info@pczuid.com

Tel / Whatsapp: +31-(0)641948083

Snelle reactie, uitstekende service!

Systeem was reeds verkocht maar Mark kwam meteen met een prima alternatief op de proppen.

Ik koos voor pakket verzenden ipv ophalen.

De PC was erg veilig ingepakt, erg fijn.

Nazorg was ook perfect. Dikke aanrader om zaken mee te doen!"

" Super service en duidelijke communicatie over enige upgrades.

Snelle en veilige verzending van de computer.

Ten zeerste een aanrader voor enig iemand die op zoek is naar een upgrade/nieuw systeem."

" Geweldige service!

Niet alleen was het contact snel en moeiteloos, ook ben ik goed up-to-date gehouden met verschillende afbeeldingen en filmpjes via whatsapp om de vorderingen binnen mijn bestelde Pc aan te tonen.

Communicatie over de verzending was goed, en de verpakking was bijna bulletproof.

Al in al helemaal top!"